Defekt Reflektor

fredag 27. november 2009

Gud er god, Gud er GARGAHHH!!!!! IKKE FJESET!



De fleste av oss (dere) lever under troen at gud blir sett på som en god "farsfigur" og hersker. Han skapte verden, passer på menneskene. Av dere som er kristene *host* (eller muslimer, skal ikke diskriminere vet du, muslimer er like mye idioter som kristene) vil jeg og tro at siden dere ber til gud (med liten g) lever dere i troen om at han finnes og at han til en viss grad bryr seg og hører på "sine barn". Og hvorfor ikke? Han har jo skapt oss mennesker og han er jo allmektig så hvorfor ikke? "Gud er god" bli bli en serie av blogginnlegg der jeg forteller om guds "gode gjerninger". La meg fortelle dere noen historier:

Voldtekt

"Voldtekt er en forbrytelse og et seksuelt overgrep der noen blir påtvunget seksuell omgang, ofte ved bruk av trusler, vold eller medikamenter."


- Wikipedia

[minvanlige sarkasme og ironi av]
Voldtekt er altså en fy-fy ting. Det er noe av det verste du kan gjøre mot en person. Det er en måte å ta fra dem all form for respekt, verdighet og menneskelig verdi. Voldtekt er en av de tingene som faktisk gjør meg sint.

"Jeg vil samle alle folkeslag til krig mot Jerusalem.
Byen skal bli tatt, husene bli plyndret og kvinnene voldtatt.
Halve byen må gå i landflyktighet, men resten av folket skal ikke utryddes fra byen."


-Sakarja 14: 2 (Zechariah 14: 1-2)

Dette virker jo som en sikkel kul fyr. Dette er altså gud som har fortalt profeten Sakarja og... ja. Hva skal man si? Hva med ennå en godbit?

"Så sier Herren: Jeg lar ulykke komme over deg fra din egen ætt.
Jeg vil ta konene dine like for øynene på deg og gi dem til en annen mann.
Han skal ligge med dem midt på lyse dagen."

- Andre Samuelsbok 12:11


Man kan vel diskutere om dette er voldtekt i seg selv for alle vet jo at kvinner er objekter som ikke har egen fri vilje, men jeg synes likevel... vent litt, hva? Litt av en herre (med liten h) ?
[Glemte jeg å nevne at sarkasmen og ironien var på igjen?]

De fleste av dere som "tror på gud" sitter vel nå å tenker "Dette er fra en annen tid da samfunnet er annerledes og må tolke utfra hvordan samfunnet vårt er i dag." JAVEL JA!? Forandrer det gud ord? Er ikke gud allmektig? Er ikke gud allvitende? Sitter du der å forestiller deg at et allmektig og allvitende vesen trenger å undergå noen som helst form for forandring for å passe inn i samfunnet til et folk han ikke bar har skapt selv men i sitt eget bilde? Selv om vi sitter her å mener det er feil å behandle kvinner slik betyr vel ikke at et altvitende og allmektig vesen har på noen måte forandret seg? Men jeg antar det ikke lar seg gjøre å diskutere med dere. Hva sier du? Det var deres egen feil ja? åååja det forklar mye. Hedninger sier du? Men er ikke vi skapt i han eget bilde? ... wat?

" Når en mann treffer en ung pike i byen, en som er jomfru og forlovet med en annen mann, og han har samleie med henne, 24 skal dere føre begge to til byporten og steine dem i hjel, piken fordi hun ikke ropte om hjelp enda hun var i en by, og mannen fordi han krenket en annen manns kvinne."
- Femte Mosebok 22:23


Husk dette: Dette er alle bibelvers som kommer som lover fra gud. Enten i form av profetier, åpenbaringer eller direkte tale. Tror du kvinner bør bli steinet for å bli voldtatt? Ikke? Da tror du ikke på guds ord og kommer til å bli kastet" i sjøen med ild og svovel, hvor også dyret og den falske profeten er. Der skal de pines dag og natt i all evighet."





Etiketter:

0 Kommentarer:

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]

<< Startsiden